Ara

Bartın Vailimiz Sayın Nurtaç  ARSLAN, İlçe Kaymakamımız Kadir PERÇİ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Oğuzhan ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir BODUR ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz beraberinde okulumuza ziyarette bulundular. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle bir toplantı yapıldıktan sonra sınıflarda öğrencilerimizle de bir araya geldiler.

8. sınıf öğrencilerimizle ilimizde bulunan sınavla yerleşilen liselere tanıtım gezisi düzenledik. Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ve Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' ne ziyarette bulunan öğrencilerimizi okullardaki rehber öğretmenler ve daha önce bizim okulumuzdan mezun olup bu liselerer yerleşen öğrencilerimiz tarafından bilgi verildi.

Kasım Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Kasım Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Kasım Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları çözüm videosunu izlemek için TIKLAYINIZ.

Kasım Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları çözüm videosunu izlemek için TIKLAYINIZ.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84'üncü yıl dönümü dolayısıyla okulumuz koordinatörlüğünde kaymakamlık tören salonunda ilçemiz adına anma töreni düzenlendi. Törende okul müdürümüz Bahattin Özdemir günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Yarışmalarda derece alan kompozisyon ve şiirler okundu. Öğrencilerimizden Atatürk deyince aklınıza ne geliyor sorusunun cevaplandığı video gösterimi sunuldu. Orotoryo ve ardından okulumuz öğrencilerinin şiirleri okundu.. Öğretmenlerimizden "Sana Borçluyuz Ta Derinden" şiiri video olarak gösterildi. Müzik öğretmenimiz Selma Özdal yönetiminde koromuz şarkılarını söylediler. İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Atamızı saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

okulumuzda dart, satranç, bocce, masa tenisi, basketbol, voleybol ve ilkokullar arası parkur yarışmaları yapılacaktır.

Okulumuz 6 ve 7. sınıf öğrencileri ile Ulus ilçesi Ağaköy'de bulunan Doğa Bilim Merkezi-Tahnit Müzesi ve Orman Okulu' na ziyarette bulunduk. Küre Dağları' nda yetişen endemik bitkiler ve hayvan türleri hakkında bilgiler edindik. Ardından Bartın merkezde bulunan Köypark' ı ziyaret ettik.

Ekm

2022 Kod Haftası etkinlikleri kapsamında KodlaBüyü platformundaki kodlama etkinliklerini tamamlayan öğrencilerimize sertifika verildi. Ayrıca başarılı olanlar da ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Tarım ve Orman Bakanlığı Bölge Müdürlüğü' nün Bartın şubesi tarafından 6 ve 7. sınıf öğrencierimize doğa koruma, biyolojik çeşitlilikj, doğa turizmi ve biyokaçakçılık konuları hakkında doğa eğitimi verildi. Ayrıca Bartın iline özgü endemik bitki türleri, Bartın'da fotokapanlar ile yaban hayvanlarına ait görüntülerin yer aldığı sunumlar yapıldı.

Eyl

İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı (İLKYAR) tarafından yürütülen Meraklı Bilim Elçileri Projesi ile çocukların kaynaklara erişimlerini sağlamak, dijital eşitsizliği bir parça azaltmak, öğrencilerimizin motivasyonlarını canlı tutmak ve özgüvenlerini güçlü kılmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda okulumuz 7/C sınıfı öğrencisi Bestegül KAYA Meraklı Bilim Elçisi seçilmiştir. Kendisine, içerisinde internet bağlantılı tablet, kitap ve deney malzemeleri olan iki koli eğitim araç-gereci gelmiştir. Araç gereçler, okul müdürümüz ve sınıf öğretmeni tarafından öğrencimiz ve velisine teslim edilmiş ayrıca okulumuzda da projeyi yürütmesi için kendisine bir köşe hazırlanmıştır. Bilim elçimiz okuldaki öğrencilerin ortak kullanımı için Tübitak dergi ve kitapları, okuma kitapları, spor malzemeleri, test kitapları, masa üstü deney setleri, zeka oyunları gibi materyallerin koordinasyonunu bir üniversite öğrencisinin yönderliğinde gerçekleştirecektir. Detaylı bilgi almak ve projeden yararlanmak için "Bilim Elçimize" müracaat edebilirsiniz.

Eyl

Okulumuzda hafta sonu DYK kapsamında masa tenisi, dart ve satranç çalışmaları başladı. Öğrencilerimiz hem eğlenip hem de kendilerini bu spor dallarında geliştiriyorlar.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü' nün Fatih Projesi Kapsamında 1000 BT Sınıfı projesiyle okulumuzdaki Bilişim Teknolojileri sınıfı yenilendi. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirildi.

Eyl

5. sınıf öğrencilerimiz, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 2022-2023 eğitim öğretim yılı için hazırlamış olduğu "Okul Memnuniyet Anketi" ve "Hazırbulunuşluk Sınavı" na katıldılar.

Haz

Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Görsel Sanatlar dersinde yıl boyunca yaptıkları başarılı çalışmaları beğeni toplayan öğrencilerimiz, karne töreninde başarı belgesi aldılar. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı boyunca öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları çalışmalar.