Ara

8. sınıf öğrencilerimiz, Rehber Öğretmenimiz Ayşe Çevik ve Müdür Yardımcımız İsmail Yeşil eşliğinde; sınavla öğrenci alan Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ve Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarına gezi düzenlediler.

Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere bizlere bıraktığı eşsiz eserleri, ilkeleri ve devrimleriyle ilelebet Türk Ulusuyla yaşayacak olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü nedeniyle okul bahçemizde anma töreni düzenlenmiştir. Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.

İlçemizde düzenlenen programda öğrencilerimiz çeşitli gösteriler sergilediler. Hafta boyunca düzenlenen yarışmalarda derceye giren öğrencilerimiz tören sonrasında ödüllerini aldılar. Resmi geçit töreni ile program son buldu.

Ekm

Kod Haftası kapsamında 5. sınıflarımız ile kodla büyü paltformundaki kodlama etkinliklerimizi tamamlıyoruz. 6. sınıflarımız ise Cumhuriyetimizin 100. yılına özel animasyonları scratch kullanarak kodladılar.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı. Yayımlanan örnek soru kitapçıkları öğretmenlere sınav uygulamalarında rehber niteliği taşırken, örnek sorular, ilgili Yönetmelikte yer alan "...tüm sınavlar cevaplarını öğrencilerin oluşturduğu..." ifadesinin öğrenciler tarafından daha net olarak anlaşılması amacıyla meydana getirildi.

Örnek sorulara aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Ekm

5. sınıf öğrencilerimiz farkındalık oluşturmak için okul bahçesindeki çöpleri topladılar. Yaptıkları bu duyarlı çalışma ile hem diğer arkadaşlarına örnek oldular hem de toplumsal çevre bilincinin gelişmesine katkı sağladılar. Kendilerine ve sınıf öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Bu günün amacı; hayvanların refah ve sağlığına dikkat çekmek ayrıca yok olma tehlikesi altında olan hayvanlar konusunda da duyarlılık oluşturmaktır. Biz de okulumuzda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında bir etkinlik gerçekleştirdik.

Ekm

"Kod Haftası" kapsamında 7-22 Ekim tarihleri arasında biz de 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle çeşitli etkinliklerle katılacağız.

Etkinlik sayfamızı ziyaret etmek için tıklayınız.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı boyunca Görsel Sanatlar dersinde başarlı çalışmalar ortaya çıkaran öğrencilerimiz, karne töreni sonrasında görsel sanatlar dersi öğretmenimiz Emel Sevin tarafından ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyourz.

Haz

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından öğrencilerimize çeken akıntıdan kurtulma ve boğulmaları önleme konusunda bilgilendirme yapıldı.

Haz

2022-2023 Eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizin görsel sanatlar dersinde yaptığı çalışmalar okulumuzda sergilendi. Özgün eserler oluşturan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Haz

Öğrencilerimizin yıl boyunca Teknoloji ve Tasarım dersinde yaptığı çalışmalar okulumuzdaki sergide sunuldu.

Haz

4 Haziran 2023 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları;

Sözel Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ

Sayısal Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ