Haz

6/B sınıfı öğrencilerimiz, Beden Eğitimi öğretmenimiz Nusret GÜNDÜZ rehberliğinde Amasra' daki Ahatlar Tabiat Parkı' nda trekking yaptılar.

Mayıs Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Mayıs Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Milli Eğitim Bakanlığı, her kademedeki öğrenci ve öğretmenler için yayımlanmaya başlanan yardımcı kaynak desteğinin ikinci paketini erişime açtı. Yardımcı kaynaklara ulaşmak için tıklayınız.

Ekm

"CodeWeek" Kodlama Haftası (10-24 Ekim) etkinlikleri kapsamında KodlaBüyü blok kodlama platformu üzerinde 40 bölümlük kodlama etkinliğini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize sertifikalarını verdik.

ETKİNLİĞE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ

DORUK ALKIN KAYNAR

BERKE ÖZERDEN

EYMEN SÖNMEZ

Etkinliği keyifle tamamlayan öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim öğretim yılı ilk veli toplantımız; veliler ve öğretmenlerimizin sınıflarda toplanmasıyla başladı. Toplantıda dönem boyunca okul olarak yapmayı planladıklarımız, okulda salgın kuralları ve ailelerin de yapması gerekenler üzerinde duruldu. Öğretmenlerimiz, öğrenci başarısını artırmak için okul, aile ve öğrenci işbirliğinin olması gerektiğini vurguladı. Velilerimize katılımları için teşekkür ederiz.

Eyl