MERAKLI BİLİM ELÇİMİZ BESTEGÜL KAYA

İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı (İLKYAR) tarafından yürütülen Meraklı Bilim Elçileri Projesi ile çocukların kaynaklara erişimlerini sağlamak, dijital eşitsizliği bir parça azaltmak, öğrencilerimizin motivasyonlarını canlı tutmak ve özgüvenlerini güçlü kılmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda okulumuz 7/C sınıfı öğrencisi Bestegül KAYA Meraklı Bilim Elçisi seçilmiştir. Kendisine, içerisinde internet bağlantılı tablet, kitap ve deney malzemeleri olan iki koli eğitim araç-gereci gelmiştir. Araç gereçler, okul müdürümüz ve sınıf öğretmeni tarafından öğrencimiz ve velisine teslim edilmiş ayrıca okulumuzda da projeyi yürütmesi için kendisine bir köşe hazırlanmıştır. Bilim elçimiz okuldaki öğrencilerin ortak kullanımı için Tübitak dergi ve kitapları, okuma kitapları, spor malzemeleri, test kitapları, masa üstü deney setleri, zeka oyunları gibi materyallerin koordinasyonunu bir üniversite öğrencisinin yönderliğinde gerçekleştirecektir. Detaylı bilgi almak ve projeden yararlanmak için "Bilim Elçimize" müracaat edebilirsiniz.

30-09-202230-09-202230-09-202230-09-202230-09-2022

Yayın: 30.09.2022 - Güncelleme: 30.09.2022 13:00 - Görüntülenme: 199