Etiket Sonuçları: Amasrafsm

Mrt

2 Haziran'da yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart 2024 tarihine kadar "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı olarak yapılacak.

Okul müdürlükleri, başvuru işlemleriyle ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024'e kadar okul müdürlüklerince onaylanacak.

Sonuçlar, 28 Haziran 2024'te "meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

Mrt

Okulumuz 4. ve 5. sınıf öğrencilerimizden Deneyap Teknoloji Atölyeleri seçme sınavına katılacak öğrencilerimizle birlikte Bartın Deneyap Atölyesi' ne ziyarette bulunduk. Eğitmen Pelin BİLGİN tarafından atölyelerin tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz Lego Education Spike setlerle robotik kodlama çalışması yaptılar.

8. sınıf öğrencilerimizle ilimizde bulunan sınavla yerleşilen liselere tanıtım gezisi düzenledik. Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ve Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' ne ziyarette bulunan öğrencilerimizi okullardaki rehber öğretmenler ve daha önce bizim okulumuzdan mezun olup bu liselerer yerleşen öğrencilerimiz tarafından bilgi verildi.